ایندکس نشدن صفحات

دلایل ایندکس نشدن صفحه اصلی و دیگر صفحات سایت در گوگل

ایندکس  شدن باعث لیست شدن صفحات سایت شما در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجو می‌شود. در صورت ایندکس نشدن صفحات سایت شما در گوگل، تمام اقداماتی که برای سئو سایت (تولید محتوا، ساخت بک لینک و …) انجام می‌دهید، بی فایده خواهد بود.

عدم ایندکس صفحات سایت، مخصوصا صفحه اصلی در گوگل می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد. در این مقاله از سرومارکتینگ به معرفی دلایلی که باعث می‌شود تا گوگل صفحات سایت و صفحه اصلی را ایندکس نکند، می‌پردازیم.

منع کرول صفحات توسط فایل Robots.txt

اولین موردی که به هنگام ایندکس نشدن صفحه اصلی یا سایر صفحات خود باید چک کنید، فایل Robots.txt است. در واقع شما باید از بسته نبودن ایندکس و کرول صفحات مورد نظر در این فایل مطمئن شوید. برای اینکار می‌توانید این فایل را به آدرس زیر در سایت خود بیابید.

example.com/robots.txt

Canonical صفحات به صفحه‌ای دیگر

کنونیکال به این معناست که شما به موتورهای جستجو اعلام می‌کنید، صفحه‌ای که می‌بینند یک صفحه شبیه به صفحه دیگری است که در تگ کنونیکال قرار دارد و بهتر است به جای صفحه اصلی صفحه‌ای که معرفی شده است را ایندکس کند.

تگ کنونیکال به صورت کد زیر در سورس صفحه مورد نظر قرار دارد. کافیست داخل سورس این کد را پیدا کنید و مطمئن شوید که به خود صفحه اشاره دارد و نه صفحه دیگری.

<link rel=”canonical” href=”https://wincontent.ir/”>

عدم دسترسی گوگل به سرور و آدرس سایت

عدم دسترسی گوگل به سرور و آدرس سایت

برای اینکه گوگل بتواند دیتای وب سایت شما را بخواند، نیاز دارد تا به سرور و سایت شما دسترسی داشته باشد و در صورتی که نتواند صفحات سایت شما را ببیند و کرول کند، نمی‌تواند این صفحات را ایندکس کند. بیشترین دلایلی که می‌تواند باعث عدم دسترسی گوگل به محتوای سایت شما می‌شود، شامل موارد زیر است:

۱. استفاده از سرورهایی که آپ تایم بالایی ندارد و در اکثر اوقات قطع هستند یا در دیتاسنترهای بی‌کیفیت و فاقد اینترنت پایدار قرار دارند.

۲. شما از افزونه یا فایروال هایی استفاده می‌کنید که می‌توانند بعضی از رنج‌ آی پی ها را بلاک کنند که رنج آی پی های کرولرهای گوگل نیز می‌تواند توسط این افزونه یا فایروال ها بن شده باشند.

استفاده از متن‌های متغیر زیاد

متن متغیر به این صورت است که شما در صفحه سایت خود از ساختاری استفاده می‌کنید که در بازه‌های کوتاه باعث تغییر زیاد در محتوای صفحه سایت شما می‌شود. این تغییر فراتر از اضافه شدن چند مقاله یا اضافه شدن چند محصول به دسته بندی است.

عدم رعایت کپی رایت

یکی دیگر از موانعی که باعث عدم ایندکس صفحه اصلی یا سایر صفحات سایت شما خواهد شد، استفاده از محتوایی است که شامل کپی رایت می‌شود و اگر ایندکس شده باشد و شما یک محتوای دارای کپی رایت به صفحه خود اضافه کنید، به احتمال زیاد از ایندکس گوگل خارج می‌شود یا با افت رتبه در نتایج جستجو مواجه می‌شود.

لینک دهی داخلی غیر اصولی

یکی دیگر از دلایلی که باعث ایندکس نشدن صفحه اصلی یا سایر صفحات سایت شما می‌شود، عدم وجود لینک کافی از صفحات سایت شما به صفحه هدف است.

تمرکز لینک سازی یکی از دلایلی است که گوگل و سایر موتورهای جستجو به اهمیت یک صفحه پی می‌برند و اگر صفحه‌ای دارای اهمیت پایینی باشد، آن صفحه معمولا دارای سرعت ایندکس کمتری است و ایندکس آن ممکن است هفته ها طول بکشد یا هرگز ایندکس نشود.

محتوای بی کیفیت

استفاده از محتوای بی کیفیت و کم ارزش یکی از دلایلی است که باعث ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت می‌شود. اگر محتوای سایر صفحات شما بی‌کیفیت باشد، ممکن است گوگل به جز چند صفحه معدود بقیه صفحات سایت شما را نیز از ایندکس خارج کند یا هرگز ایندکس نکند. پس سعی کنید برای صفحات سایت خود اقدام به تولید محتوا با کیفیت و مفید کنید و محتواهای کم ارزش را با محتواهای به‌روز جایگزین کنید.

ایندکس نشدن به دلیل کندی صفحات سایت

کندی صفحات سایت

یکی دیگر از دلایلی که باعث ایندکس نشدن صفحات سایت شما می‌شود، کند بودن بیش از حد سایت شماست. گوگل برای کرول وب‌سایت‌هایی مختلف از معیاری به عنوان کرول باجت (Crawl Budget) استفاده می‌کند و برای هر وب سایت منابعی در نظر می‌گیرد. وب‌سایت‌هایی که کرول باجت کمتری دارند، گوگل دفعات کمتری به این وب سایت ها سر می‌زند و کرول کمتر به این معنی است که احتمال دیده شدن و ایندکس صفحات شما کمتر خواهد شد. حال یکی از دلایلی که باعث کاهش کرول باجت شما می‌شود، کم بودن سرعت سایت شماست.

فراموش نکنید که گوگل بی نقص نیست!

گوگل بزرگترین موتورجستجوی دنیاست اما برخلاف تصور خیلی از دوستان این موتور جستجو دارای باگ‌هایی است که باعث می‌شود بعضی از صفحات سایت یا کل صفحات یک سایت ایندکس نشوند یا به سرعت از ایندکس خارج شوند. اگر شما نیز با مشکل ایندکس نشدن صفحات سایت خود مواجه شدید، می‌توانید با ما تماس بگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی مشکلات شما باشیم.

post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *